E-cigareta Vapoland - srovnání a recenze

Vapoland je dravým ptákem na trhu s elektronickými cigaretami. Tato česká firma vznikla v roce 2014 a od samých počátků se zaměřují na výrobu jednorázových e-cigaret, které plní cíl pohodlnosti a chuti při samotném vapování. Touto cestou se těší značné oblibě u všech věkových skupin vapérů.

Charakteristickým rysem těchto jednorázových elektronických cigaret je především jejich chuť a vůně. Vapoland je stejně jako jiné e-cigarety připraven k okamžitému užití, takže stačí jen rozbalit a začít tahat. Pro svou jemnost nepocítíte ani náznak škrábání v krku, což mnozí jistě ocení. Stačí u nás jen hledat logo VAPOLAND

 

 

Klady

  • Jednorázové e-cigarety Vapoland nevyžadují žádné doplňování náplní nebo nabíjení. Jsou připraveny k okamžitému použití, což z nich činí pohodlnou volbu pro začátečníky i zkušené uživatele​
  • Vapoland nabízí pestrý výběr příchutí, od ovocných až po sladké, což uživatelům poskytuje různé možnosti a přizpůsobení zážitku jejich preferencím​.
  • Díky malé velikosti a lehkému designu jsou jednorázové e-cigarety Vapoland snadno přenosné, ideální pro cestování nebo diskrétní používání​.
  • Vapoland e-cigarety nabízejí konzistentní zážitek po celou dobu životnosti zařízení, aniž by docházelo k výraznému poklesu chuti nebo intenzity nikotinu​.
  • Tyto cigarety nevyžadují žádnou údržbu, čištění ani výměnu součástí, což je velká výhoda pro uživatele, kteří nechtějí řešit technické záležitosti​.

 

Zápory

  • Přestože jsou jednorázové e-cigarety pohodlné, při dlouhodobém používání mohou být finančně náročnější ve srovnání s dobíjecími zařízeními​.
  • Jednorázové e-cigarety generují více odpadu, protože po vyčerpání náplně a baterie jsou určeny k likvidaci, což zvyšuje množství elektroodpadu.
  • Každá jednorázová e-cigareta Vapoland má omezený počet potahů (kolem 700), což znamená, že uživatelé mohou rychle spotřebovat více zařízení.
  • Jednorázové e-cigarety mají pevně danou koncentraci nikotinu (obvykle 16,9 mg), což může být příliš silné nebo slabé pro některé uživatele, kteří by preferovali možnost volby​.
  • Na rozdíl od dobíjecích e-cigaret, které lze upravovat, měnit nastavení výkonu nebo používat různé náplně, jednorázové e-cigarety nenabízejí takovou flexibilitu​.

 

Vapoland - Aloe Ice

Aloe Ice je neobvyklá, ale velmi osvěžující příchuť, která kombinuje přírodní chuť aloe vera s lehkým chladivým efektem​. Aloe dodává příchuti jemnost a lehkou sladkost, zatímco chladivý podtón poskytuje osvěžující zakončení, ideální pro horké dny.

 

Vapoland - Banana ICE

banana milkshake

Příchuť Banana Ice nabízí kombinaci sladkého a krémového banánového milkshaku s jemným chladivým dozvukem. Tato příchuť je bohatá a krémová, evokující chuť čerstvě našlehaného banánového koktejlu, který je ideálně vyvážen lehkým mentolovým podtónem, což ji činí vhodnou nejen pro milovníky sladkých chutí.

 

 

Vapoland - Blueberry

blueberry

Příchuť Blueberry nabízí sladkou a svěží chuť zralých borůvek. Je to příchuť, která je oblíbená mezi milovníky ovocných e-cigaret díky své jemně sladké, ale výrazné chuti. Borůvky jsou zde dobře vyvážené, nepůsobí příliš uměle ani přeslazeně​. Tato příchuť je ideální pro ty, kdo si chtějí užít přírodní ovocný zážitek s mírným náznakem svěžesti. Skvěle se hodí pro celodenní vaping, protože její chuť není příliš agresivní, ale stále dostatečně výrazná.

 

Vapoland - Energy drink

energy drink

Příchuť Energy Drink přináší chuť, která je inspirována oblíbenými energetickými nápoji. Tento mix nabízí osvěžující a sladký profil s charakteristickou chutí známou z nápojů, které dodávají energii​. Příchuť je svěží a lehce sladká, s nádechem těch typických citrusových tónů a jemným chladivým podtextem. Tato varianta je ideální pro ty, kdo chtějí povzbudit své smysly během dne a užít si intenzivní, výraznou chuť.

 

Vapoland - Grape Ice

grape ice

Příchuť Grape Ice nabízí sladkou a šťavnatou chuť hroznů s chladivým ledovým efektem. Tato příchuť je perfektní pro milovníky ovocných e-cigaret, kteří hledají kombinaci sladkosti a osvěžení. Sladké hrozny dominují, přičemž chladivý podtón zajišťuje osvěžující zážitek, který je ideální pro horké dny nebo pro ty, kteří preferují výrazné ovocné chutě s jemným mrazivým zakončením. Díky této kombinaci je Grape Ice skvělou volbou pro celodenní vaping, protože chutná svěže, ale zároveň není přeslazená.

 

Vapoland - Grapefruit Ice

grapefruit ice

Tato příchuť nabízí osvěžující kombinaci hořkosladké chuti grapefruitu a ledového nádechu. Grapefruit Ice přináší jemně kyselou, hořkou a zároveň šťavnatou chuť, která je typická pro tento citrusový plod, přičemž chladivý podtón dodává extra svěžest. Tato příchuť je ideální pro ty, kdo mají rádi osvěžující a ne příliš sladké varianty s nádechem citrusové kyselosti.

 

Vapoland - Lemon Sour

sour lemon

Tato příchuť je svěží a kyselá, přesně jak byste očekávali od citronového profilu. Lemon Sour nabízí intenzivní chuť kyselého citrónu, která je doplněna jemnou sladkostí, aby nebyla příliš ostrá​. Je to skvělá volba pro ty, kdo mají rádi osvěžující a výrazně kyselé příchutě. Tento mix je ideální pro povzbuzení smyslů, zvláště v horkých letních dnech, protože jeho ostrá kyselost přináší energizující zážitek. Ledový nádech v závěru dodává ještě větší osvěžení.

 

Vapoland - Mango Ice

mango ice

Tato příchuť kombinuje sladkost zralého manga s lehkým chladivým nádechem, který dokonale vyvažuje sladké tóny exotického ovoce. Díky tomu je Mango Ice svěží a zároveň plná chuť, kterou si užijete především v letních dnech​. Osvěžující ledový efekt dodává této příchuti šťavnatost a výrazně sladký charakter.

 

Vapoland - Passion Fruit Ice

passion fruit ice

Tento tropický mix je ideální pro milovníky exotických chutí. Passion Fruit Ice nabízí lahodnou chuť maracuji, která je doplněna lehkým chladivým nádechem. Příchuť je svěží a díky jemné kyselosti maracuji i vyvážená, což z ní činí skvělou volbu pro každodenní vaping. Ledový podtón dodává příjemný osvěžující zážitek, který není přehnaně intenzivní.

 

Vapoland - Pineapple

pineapple

Jednoduchá, ale velmi lahodná příchuť ananasu, která překvapí svou sladkostí a šťavnatostí. Pineapple je ideální pro ty, kteří preferují čisté ovocné chutě bez výrazných chladivých efektů​. Ananas zde není příliš kyselý, spíše jemně nasládlý, což činí tuto příchuť velmi příjemnou a osvěžující.

 

Vapoland - Strawberry

strawberry

Tato příchuť přináší intenzivní chuť zralých, sladkých jahod. Strawberry je oblíbená díky své jednoduchosti a autentickému ovocnému profilu, který osloví milovníky klasických chutí​. Jahodová příchuť je sladká, ale ne přehnaně, což umožňuje pohodlný celodenní vaping bez přeslazení. Vzhledem ke své jemné, ale plné chuti se tato varianta hodí jak pro začátečníky, tak pro zkušené vapery, kteří oceňují svěží ovocné tóny.

 

Vapoland - Strawberry Kiwi

kiwi strawberry

Příjemně vyvážená kombinace sladké jahody a kyselého kiwi vytváří harmonický chuťový zážitek. Zralé kiwi dodává příchuti mírnou kyselost, která je jemně podpořena sladkostí jahody. Tento mix je velmi oblíbený díky své svěžesti a ovocnému charakteru, který se hodí pro celodenní užívání.

 

Vapoland - Sweet Cherry

sweet cherry

Příchuť sladké višně přináší intenzivní a bohatý zážitek, který ocení hlavně milovníci ovocných a výrazných chutí. Višeň je zde plná a sladká, přesto však nepůsobí uměle. Tento druh příchutě je ideální pro ty, kdo si chtějí dopřát silnější ovocný nádech s příjemným zakončením.

 

Vapoland - Vanilla Ice Cream

vanilla ice cream

Pokud hledáte něco sladkého a krémového, příchuť Vanilla Ice Cream je tou správnou volbou. Jemná vanilková zmrzlina v této e-cigaretě přináší bohatý a krémový zážitek, který se hodí jako sladká tečka po jídle​. Tato příchuť je ideální pro chvíle, kdy chcete něco hřejivějšího a dekadentního.

 

Vapoland - Watermelon Ice

watermelon ice

Jednoduchá, ale přesto velmi osvěžující příchuť chladivého melounu. Watermelon Ice nabízí sladkost a svěžest vodního melounu, který je zakončen ledovým podtónem, ideální pro letní měsíce. Její vyváženost a svěží charakter zajišťují, že se tato příchuť nikdy neomrzí.

 

Každá z těchto jednorázových e-cigaret nabízí až 700 potahů s obsahem nikotinu 16,9 mg/ml, což zajišťuje dlouhotrvající a uspokojivý zážitek, tak neváhej a vapuj s Vapoland.

Affiliate program