Doprava ZDARMA nad 3 000 Kč!

E-cigareta Vapoland - srovnání a recenze

Jednorázové e-cigarety Vapoland přinášejí širokou paletu příchutí, které osloví milovníky sladkých, osvěžujících i exotických chutí. V následujícím článku vám přinášíme podrobnou recenzi a srovnání jednotlivých příchutí, abyste si mohli vybrat tu, která vám bude nejvíce vyhovovat.

 

Vapoland - Aloe Ice

Aloe Ice kombinuje osvěžující aloe vera s jemným chladivým dotekem mentolu. Tato příchuť je skvělou volbou pro ty, kteří preferují lehké a svěží vapování s přirozenější chutí. Oproti ovocným příchutím není Aloe Ice tak sladká, což ji činí ideální pro fanoušky jemnějších chutí.

 

Vapoland - Banana ICE

banana milkshake

Banana Ice přináší krémovou sladkost banánů, doplněnou o chladivý mentolový nádech, který vyvažuje celkovou sladkost. Oproti jiným ovocným příchutím, jako je Blueberry, je Banana Ice výrazně sladší a plnější, což ji činí oblíbenou volbou pro milovníky bohatých chutí.

 

 

Vapoland - Blueberry

blueberry

Pro ty, kdo hledají čistě ovocnou chuť bez mentolu, je Blueberry perfektní volbou. Příchuť borůvek je sladká a plná, bez chladivého efektu, což potěší každého, kdo preferuje čisté ovocné příchutě. Na rozdíl od příchutí s mentolem, jako je Grape Ice, přináší Blueberry jednoduchou, ale výraznou sladkost.

 

Vapoland - Energy drink

energy drink

Milovníci energických chutí ocení Energy Drink, který věrně napodobuje chuť oblíbených energetických nápojů. Tato příchuť je sladká a osvěžující, ideální pro ty, kdo preferují odvážné a výrazné profily chutí. Na rozdíl od přírodnějších ovocných příchutí, jako je Mango Ice, je Energy Drink více syntetický a intenzivní.

 

Vapoland - Grape Ice

grape ice

Grape Ice spojuje sladkost hroznů s chladivým mentolovým efektem. Tato příchuť nabízí vyváženou kombinaci sladkého a osvěžujícího, což z ní činí ideální volbu pro ty, kteří chtějí ochutnat ovocnou, ale zároveň svěží příchuť. Oproti Passion Fruit Ice má Grape Ice silnější sladkost, která uspokojí všechny milovníky hroznových příchutí.

 

Vapoland - Grapefruit Ice

grapefruit ice

Grapefruit Ice je pro ty, kteří dávají přednost ostřejším a kyselkavým chutím. Tato příchuť grapefruitu s jemným chladivým efektem přináší osvěžující zážitek bez přílišné sladkosti. Oproti sladším příchutím, jako je Strawberry nebo Mango Ice, nabízí Grapefruit Ice intenzivní citrusový profil s jemným mentolovým závěrem.

 

Vapoland - Lemon Sour

sour lemon

Pro milovníky kyselých chutí je Lemon Sour tou pravou volbou. Silná citronová příchuť bez mentolu přináší výrazně kyselý zážitek, který je ideální pro ty, kdo hledají něco osvěžujícího a neobvyklého. Oproti Grapefruit Ice je Lemon Sour čistě kyselý a bez chladivého efektu, což dává této příchuti intenzivnější projev.

 

Vapoland - Mango Ice

mango ice

Mango Ice přináší tropickou a sladkou chuť manga s osvěžujícím chladivým zakončením. Tato příchuť je ideální pro fanoušky sladkých a zároveň svěžích chutí. Na rozdíl od Passion Fruit Ice je Mango Ice jemnější a krémovější, což z ní činí oblíbenou volbu mezi milovníky tropického ovoce.

 

Vapoland - Passion Fruit Ice

passion fruit ice

Pro ty, kteří preferují exotické a lehce kyselé příchutě, je Passion Fruit Ice skvělou volbou. Sladká chuť mučenky je doplněna osvěžujícím mentolem, což vytváří komplexní chuťový profil. Oproti Mango Ice je Passion Fruit Ice více kyselá a výrazně exotická, ideální pro milovníky výrazných chutí.

 

Vapoland - Pineapple

pineapple

Pineapple nabízí čistou chuť šťavnatého ananasu, bez mentolového efektu. Tato příchuť je skvělou volbou pro ty, kteří preferují čistě ovocné chutě bez chladivých složek. Oproti Watermelon Ice nebo Mango Ice je Pineapple více osvěžující, avšak bez přidaného mentolu, což ji činí ideální pro letní vapování.

 

Vapoland - Strawberry

strawberry

Sladká a jednoduchá příchuť jahod je u Strawberry ideální pro milovníky klasických ovocných chutí. Bez mentolového efektu nabízí tato příchuť čistou sladkost, která je o něco jemnější než komplexnější Strawberry Kiwi. Milovníci jahod si zde přijdou na své.

 

Vapoland - Strawberry Kiwi

kiwi strawberry

Strawberry Kiwi kombinuje sladkost jahod s osvěžující kyselostí kiwi, což vytváří vyvážený a osvěžující zážitek. Oproti samotné Strawberry nabízí Strawberry Kiwi komplexnější chuťový profil, díky čemuž je tato příchuť oblíbená u těch, kteří hledají vícevrstevnatou chuť.

 

Vapoland - Sweet Cherry

sweet cherry

Milovníci sladkých třešní ocení Sweet Cherry, která nabízí plnou chuť třešní bez chladivého efektu. Tato příchuť je výrazně sladší než například Grapefruit Ice, což ji činí ideální volbou pro ty, kdo preferují čisté sladké ovoce.

 

Vapoland - Vanilla Ice Cream

vanilla ice cream

Pro fanoušky dezertních chutí je Vanilla Ice Cream ideální volbou. Krémová vanilková příchuť s jemným mentolovým nádechem přináší sladký a osvěžující zážitek. Oproti ovocným příchutím je Vanilla Ice Cream méně výrazná, ale její jemnost a krémovost ocení zejména ti, kdo hledají něco jiného než ovocné příchutě.

 

Vapoland - Watermelon Ice

watermelon ice

Šťavnatá a osvěžující příchuť Watermelon Ice kombinuje sladký meloun s chladivým mentolem. Tato příchuť je ideální volbou pro letní vapování díky své lehkosti a osvěžujícímu efektu. Oproti Pineapple nebo Strawberry má Watermelon Ice výraznější chladivý efekt, který osvěží a potěší každého milovníka svěžích chutí.

 

Jednorázové e-cigarety Vapoland nabízejí rozmanitou paletu chutí, která uspokojí různé preference – od sladkých a tropických chutí až po osvěžující a chladivé varianty. Výběr správné příchutě záleží na vašich preferencích, ať už preferujete čisté ovocné tóny, exotické příchutě nebo svěží mentolové zakončení.

Affiliate program